Kapsalon Mystic © Privacybeleid | Gebruiksvoorwaarden

0594-613016
Hoofdstraat 115
9861 AD Grootegast
Wij zijn bezig met een nieuwe website!

Volg ons op facebook!

Gebruikersrecht en voorwaarden

 

Hoewel de internetsite kapsalonmystic.nl met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, blijft het mogelijk dat de aangeboden informatie verouderd of onjuist is. Daarom kunnen aan de geboden informatie geen rechten worden ontleend en is de kapsalon Mystic noch een van haar contractpartijen of werknemers, aansprakelijk voor enige schade van welke aard dan ook.

 

Kapsalon Mystic aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade die direct of indirect ontstaat als gevolg van het gebruik van deze website of als gevolg van de op de website gepubliceerde informatie. Het is mogelijk om via de internetsite van kapsalon Mystic toegang te krijgen tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden beheerd. Kapsalon Mystic noch een van haar contractpartijen of werknemers kan aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze internetsites en/of informatiebronnen.

 

Niets uit de teksten, logo’s, beeldmerken of grafische vormgeving van deze internetsite mag zonder schriftelijke toestemming van kapsalon Mystic openbaar worden gemaakt of worden verveelvoudigd.

 

copyright © 2012 Kapsalon Mystic